Samarbete

Researrangörer

Riktiga Sällskapsresor till klassiska och spännande resmål över hela världen – sedan 1951.
 
Dahl Tours and Safaris arrangerar din drömresa till Tanzania med svenska guider. Boka klassisk Safari till de sista orörda naturområdena med de högsta populationerna av djur i hela världen, eller varför inte fullfölja din dröm att vandra upp på Afrikas tak, Kilimanjaro. Avsluta med sol och bad på semesterön Zanzibar.
 
Greenways Travel arrangerar kvalitetsresor över hela världen med inriktning på såväl golfresor som ridresor. Exempel:  dressyrresor till Spanien och Portugal, långritter, äventyrsritter bland bergen, kurser för ungdomar och arbetsresor där Du får hjälpa till att träna hästarna under en längre vistelse.
     Även safariresor med ridning bland Afrikas vilda djur, expeditionsresor till häst, kombinationer för hela familjen, polospelsresor till Argentina, ja till och med romantiska hästresor och "vigsel till häst" för Er som reser parvis kan skräddarsys.
 
En del resor vänder sig bara till kvinnor som vill få inblick i hur kvinnor i andra delar av världen lever. På andra resor är alla med ett öppet sinne välkomna. Du reser i en liten grupp med kunnig, svensk färdledning.
     Följ med bakom kulisserna och lär känna landets kultur och natur!
     Exempel på resmål: Indien, Nepal, Tibet, Bhutan, Guatemala, Dominica, Turkiet, Baltikum
 
HomeAway.se - semesterbostäder
HomeAway.se annonserar över 30 000 privatägda semesterhus och lägenheter runt om i hela världen. Boka direkt med ägaren för bästa priset.
 
 
 
Visar Kina bakom kulisserna. Ledord: Personlighet, vardagsliv och variation.
 
Sveriges ledande arrangör av resor till Kina presenterar Sveriges största och mest innehållsrika Kinaprogram. Resor med stora upplevelser till Kinas alla hörn. Allt från veckoresor till Peking till omfattande rundresor i hela Kina. Välkommen med till kulturen och äventyret!
 
Latitude Travel
Upplev S:t Petersburgs prakt, klippstaden Petra i Jordanien, livet på landsbygden efter Nilen eller Norges hisnande fjordar. Vi arrangerar kryssningar och resor för dig som vill resa bra och uppleva mer.
 
 
Offside Travel arrangerar personliga rundresor som kombinerar äventyr, upplevelser och kultur med en avkopplande semester. Resorna genomförs i små grupper med kunniga färdledare där både små och stora
äventyr blir en del i vardagen. Offside Travel är Sveriges enda researrangör med cykelresor till Afrika och guidade rundresor i Filippinerna. Övriga resmål är Lofoten, Italien, Slovenien och Kambodja.
 
Historia. Konst. Musik.
 
För dig som söker resor förknippade med kultur, historia och spännande upplevelser.
 
Hitta enkelt billigt flyg och billiga resor!
 
Singelresor - för dig som vill resa tillsammans med andra singelresenärer.
 
Sydafrikaresor är resebyrån som specialiserar sig på resor till Sydafrika. Få andra svenska resebyråer har ett så brett utbud av resor och arrangemang i Sydafrika som vi, vilket gör oss till det naturliga valet i planeringen av en resa.
     Vi förmedlar hotellbokningar, paketresor, flygbiljetter och kompletta arrangemang både för individuella resenärer och grupper.
     Oavsett budget, ålder eller intresse har vi resan som passar Dig. 
 
  

Övrigt

Budapestguiden — turistinfo om Budapest som resmål
Reseskafferiet: Reseguider på film från "hela" världen...
www.freedomtravel.se: En blogg om frihet i en husbil    
 
 

 

 

50% på samtliga titlar.

Ange koden REA när du kommer till kassan.

Vi plockar bort slutsålda titlar efterhand.

 

 

Till Lunds turistbyrå

 

Senaste inlägg: Florens i november
 

PRENUMERERA
Få tips om spännande reselitteratur — prenumerera på Agnes nyhetsbrev!
 

agnes i Lund | Betala med