Kundtjänst

Fraktkostnaden är alltid 19 kronor inom Sverige, oavsett hur mycket du beställer.
Vi har alltid minst ett ex i lager av varje titel.
 

Betalformer
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Med Payson kan du använda både betalkort och Internetbank eller tidigare innestående medel. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du på bara några sekunder göra transaktionen via Payson.
Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Postförskott

Du kan välja att beställa dina varor mot postförskott. Då betalar du när du hämtar ditt paket på Postens utlämningsställe. En postförskottsavgift på 50:- tillkommer. 

Betala in på plusgiro 310849-5. Vi levererar varorna när pengarna kommit till oss.

Bytesrätt
Du har rätt att returnera inom 14 dagar om du skulle ångra ditt köp. Ångerrätten gäller från den dag du fått besked om att varorna finns att hämta på ditt postkontor eller i din brevlåda (gäller även felexpedierad vara). Vill du returnera en vara skickar du den som vanligt paket eller brev, ej som postförskott eller efterkrav. Returfrakten betalas av dig (gäller ej felexpedierad vara). Adressen är agnes i Lund, Musikantvägen 16A, 224 68 Lund.

Reklamation
Hittar du något fel på en vara har du rätt att reklamera den. Det innebär att du meddelar säljaren (agnes i Lund) att du inte godtar varan och på vilket sätt du anser att den är felaktig. Du måste lämna ett meddelande om felet "inom skälig tid" efter det att du har upptäckt det. Om du reklamerar inom två månader räknas det alltid som att det skett inom skälig tid. Skälig tid kan emellertid vara längre än två månader. Som regel är det en giltig ursäkt om du haft förhinder, exempelvis om du har varit sjuk eller bortrest.
     Under de första sex månaderna efter köpet är det säljarens sak att bevisa att felet inte fanns från början. Annars räknas felet som ursprungligt. När det har gått mer än sex månader efter köpet är det du som köpare som måste kunna bevisa att felet fanns från början. Din rätt att reklamera går enligt konsumentköplagen ut tre år efter det att du har tagit emot varan. 
     Läs mer om dina rättigheter som konsument på Konsumentverket

Leveransvillkor/Fraktpriser 
Fraktkostnaden är alltid 19 kronor inom Sverige, oavsett hur mycket du beställer. Ej uthämtade paket debiteras med 200 kronor för frakt och hanteringskostnad. 

Leveranstid
Leveranstid är normalt 2-5 dagar.

Moms
Alla priser är inklusive moms om inget annat anges.

Falska beställningar
Falska beställningar polisanmäles. Det är olagligt att beställa i någon annans namn utan dennes vetskap. Alla bedrägerier polisanmäles och vi loggar IP-nummer för att kunna styrka bedrägerier.

Orderbekräftelse på din beställning
När din gjort en beställning skickas en bekräftelse till din e-postadress. Får du ingen bekräftelse är det viktigt att du kontaktar oss för att säkerställa att din order gått fram.

Personuppgifter/PUL och registrering
För att kunna handla hos oss måste du registrera dig. I samband med registrering samtycker du till att agnes i Lund får behandla dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen, PUL. Vi tar ansvar för att de personuppgifter namn, adress, e-post och personnummer etc, som du lämnar till oss vid din registrering aldrig lämnas vidare till tredje part.
     Du kan alltid kontakta oss för att ta del av de personuppgifter som vi har registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att uppgifterna skall rättas eller tas bort. Du kontaktar oss enklast på info@agnesilund.se.

 

 

 

50% på samtliga titlar.

Ange koden REA när du kommer till kassan.

Vi plockar bort slutsålda titlar efterhand.

 

 

Till Lunds turistbyrå

 

Senaste inlägg: Florens i november
 

PRENUMERERA
Få tips om spännande reselitteratur — prenumerera på Agnes nyhetsbrev!
 

agnes i Lund | Betala med